KÜLFÖLD

Döbbenet: beleharaptak a szendvicsébe, őrjöngve támadt családjára

Egy férfi dühödött fel, amikor kedvenc ételébe valaki illetéktelenül beleharapott. Mérgében fegyvert is ragadott, hogy a szörnyû tettet megbosszulja.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap este dördült el néhány lövés az Egyesült Államokban, egy Baltimore-környéki házban. A rendőrség tájékoztatása szerint a házban lakó férfi adta le a lövéseket.

A férfi azért ragadott fegyvert, mert valaki beleharapott a szendvicsébe. A feleségével és lányával élő szendvicsimádó férfi egyszer csak észrevette, hogy az általa készített sajtos melegszendvicsből hiányzik egy darab. Ez kimondhatatlanul feldühítette, ezért lövöldözni kezdett.

A két nő az utcára menekült, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. A hatóság lezárta a környéket, és a lakókat arra kérte, hogy zárkózzanak be otthonaikba. A lövöldöző pedig elbarikádozta magát a házban, és négy órán keresztül nem volt hajlandó előjönni.

Végül a rendőrségi tárgyalók meggyőzték, és elhagyta a házat. Megadta magát a rendőröknek, és jelenleg kórházban vizsgálják az elmeállapotát - írja a WBAL TV.

Hogy melyik családtag merészelt a szendvicsbe harapni, arról sajnos nem adtak hírt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?