KÜLFÖLD

Váratlanul rosszul lett a 20 éves diáklány, három napig küzdöttek az életéért

Egy hajszálon múlt az élete a fiatal nőnek, akit egy szórakozóhelyen bedrogoztak. A rendőrség nyomozást indított, hogy megkeresse a felelősöket.
  • Szerző: Ripost

Hátborzongató történetről mesélt a mindössze 20 éves Elizabeth Everett. Az egyetemi hallgató a barátaival ment el hétvégén iszogatni egy warringtoni klubba, ám az este nem úgy ért véget, mint azt szerette volna.

Elizabeth azt állítja, hogy bedrogozták, miközben barátaival iszogatott. Először akkor vette észre, hogy valami nincs rendben, amikor nem tudta megfogni az italát, mert a kezében lévő izmok teljesen elernyedtek.

Fotó: 123rf

Azonnal a mosdóba rohant, de aztán alig tudott újra lábra állni, miután a teste teljesen cserben hagyta. Majd drasztikus állapotba került, heves rohamot kapott. Akár meg is halhatott volna, ha a barátai nem mennek után és nem segítenek rajta.

„Bementünk egy klubba, majd italozás közben rosszul lettem. Kimentem a mosdóba, és csak ültem a vécén, és nem tudtam felállni. A látásom teljesen elhomályosult, és az izmaimnak nem tudtam parancsolni” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a diáklány.

Két ismerőse karolta fel, majd vitte ki a mosdóból Elizabeth-et, aki hol visszanyerte az eszméletét, hol ismét elveszítette. A diáklány elmondása szerint olyan volt, mintha kómába esett volna.

A kórházba tartó útra egyáltalán nem is emlékszik, ahogy arra a három napra sem, amikor gépekre kötve küzdöttek az életéért. Magas vérnyomása volt, amihez alacsony pulzus párosult, a vérében pedig megnövekedett a savszint.

Szerencsére azonban már jobban van Elizabeth és hazamehetett a kórházból. A rendőrség nyomozást indított az incidens kapcsán, és elismerték, már öt hasonló esetről tudnak. Valószínűleg a 20 éves diáklány is az új injekciós támadás áldozata lett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?