KÜLFÖLD

Csúfolták a fiút, mert szeret olvasni: hihetetlen, mit tett érte az internet népe

Nesze nektek, csúfolódók!
  • Szerző: Ripost

A tizenhárom éves angliai Callum Manningnak annyi volt a bűne, hogy nagyon szeret olvasni, kedvtelésének pedig egy Instagram-oldalt is létrehozott, hogy ott ossza meg gondolatait az aktuálisan elolvasott könyvekről.

So nick is a guy who moves into a house next door to the mysterious Mr gatsby. One day he is invited to a party that Mr gatsby has in his massive mansion and discoveres there's more to Mr gatsby then he knew. In a way this book made me think of Charlie and the chocolate factory just because of mr gatsby and how nick gets an invite to his big mysterious mansion 9/10 stars

Iskolatársai viszont meglátták ezt az oldalt, és rögtön elkezdődött a bullying: létrehoztak egy kibeszélő csoportot, amihez még magát Callumot is hozzáadták, hogy lássa, milyen szörnyűségeket mondanak róla.

A történetet aztán Callum nővére megosztotta, és ahogy az lenni szokott, az internet népe tette a dolgát.

Hétfőre közel 250 ezer követője lett (most már ez több mint 360 ezer) az Instagram oldalának, ahol a kisfiú nem mélyelemzéseket végez, csupán egy-egy könyvről leírja, hogy tetszett-e neki vagy sem.

Emellett több ezer üzenetet is kapott, köztük olyanoktól, akik saját bullying történetüket osztották meg a kisfiúval. Egy helyi könyvesbolt pedig felajánlott egy ingyen könyvet neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?