KÜLFÖLD

Csoportosan támadtak rá a rendőrautóra – videó

Egy elfajult családi vita rendezéséhez hívták ki a rendőröket, de nem várt fordulatot vett a dolog.
  • Szerző: Ripost

Egy elfajult családi vita rendezéséhez kért segítséget a rendőröktől a romániai Dánpatakán egy 23 éves nő, aki agresszív élettársától féltette gyerekét – írja a Főtér. Először úgy tűnt, hogy rendeződik a dolog, és a gyerek visszakerül az anyjához, ám a rendőröket a fiatal férfi elkezdte fenyegetni. Őrizetbe akarták venni, de hárman még a segítségére siettek, majd egyre több falubeli csatlakozott hozzájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök a kocsijukba menekültek, így azt ütötték kövekkel és botokkal. Az Europol szerint szerencsére a rendőrök épségben megúszták az esetet, de nagyobb baj is történhetett volna, ha nem sikerül időben az autójukba menekülni.

A rendőrök erősítést kértek a csendőröktől, illetve a különleges egység kommandósait is a helyszínre hívták, akik kutyákkal eredtek a közeli erdőbe menekülő támadók nyomába. A rendőrségi közlemény szerint a három, 24 és 50 év közötti férfit beazonosították, velük együtt összesen 11 személyt kísértek be az őrsre. Merénylet elkövetése miatt indult büntetőeljárás ellenük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?