KÜLFÖLD

„Csodálatos anya volt„ – rémálommá vált a család élete, miután a 21 éves nő meghalt a cserbenhagyásos gázolás után

Cserbenhagyásos balesetben halt meg egy fiatal kétgyermekes édesanya. A sofőrről kiderült, hogy alkoholt ivott, mielőtt volán mögé ült.
  • Szerző: Ripost

Kétgyermekes édesanyát gázolt el egy ittas sofőr London délnyugati részén, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, sorsára hagyva a 21 éves nőt. Az életveszélyesen megsérült Rhiannon Hall hat napot töltött a Szent György Kórház intenzív osztályán, eközben életmentő műtétet végeztek el rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az orvosok végül a fiatal nő családjával közölték a lesújtó hírt: az anyuka sérülései olyan súlyosak, hogy nem fogja túlélni, végül a nő meghalt. A gyászoló családnak adománygyűjtő oldalt hoztak létre, ahol az olvasható: „Csak a gépek tartották már életben„.

A The Sun szerint a balesetet látta Rhiannon néhány barátja is, akik vele együtt voltak a tragédia estéjén. A gázolót, aki nem állt meg segíteni, a rendőrök letartóztatták, és kiderült: ittasan vezetett.

„Rhiannon teljes erejével küzdött, hogy túlélje ezt, és családjának is erősnek kellett lennie, hogy két gyermekét megvédje ettől a rettenettől” – áll az oldalon, ahol azt is leírják, kislánya harmadik születésnapját követő napon halt meg.

„Rhiannon teljes szívéből imádta a családját, és csodálatos anya volt„ - írja egyik barátja. „Ez a tragédia felforgatta a család életét, ami azóta is egy rémálom.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?