KÜLFÖLD

Csecsemőgyilkossággal vádonak egy magyar bébiszittert Londonban

Vallomást tett a bíróságon T. Viktória akit a londoni hatóságok azzal vádolnak, hogy mérgében megölt egy 10 hónapos kisfiút.
címkék:
  • Szerző: Cs.R.

A londoni Johnson család 2014-ben vette fel bébiszitternek a magyar T. Viktóriát, akinek a munkájával hónapokig elégedettek voltak. 2014 augusztus 29-én azonban a baba hirtelen rosszul lett, agyvérzéssel kórházba került, majd szeptember 1-én meghalt.

Viktóriát néhány nappal később a rendőrség kihallgatta. Majd vádat emeltek ellene és emberöléssel gyanúsították meg. Ugyanis vér jelenlétét mutatták ki a kicsi gerincvelőjében, ami arra utal, hogy Viktória elveszíthette a türelmét és megrázhatta a 10 hónapos Joshuát.

A lányt tegnap hallgatták meg a bíróságon, ahova maszkban, kapucniban érkezett, így próbált meg elbújni a fotósok elől.

Viktória tagadta az ügyészség vádjait, azt mondta, hogy nem rázta meg a kisfiút. Soha nem volt rá dühös, mert jó kapcsolatban voltak és könnyedén meg tudta nyugtatni a kicsit. Azon a napon azt vette észre, hogy Joshua nagyon sír, ezért magához ölelte, akkor látta, hogy a pici arca egyre vörösebb és nem kap levegőt, Nagyon megijedt, hánytatni is próbálta, végül kiszaladt az utcára segítséget kérni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?