KÜLFÖLD

A kórházból hívták a szülőket: meghalt a tinédzser lányuk

Néhány órán múlt annak a tinédzser lánynak az élete, akit nem tudtak megmenteni a partiőrök.
  • Szerző: Ripost

Egy tinédzser lány vesztette életét, miután csapdába esett egy hajó alatt. A cornwalli rendőrség szerint ráadásul pont ez időben két másik haláleset is történt a parton.

Egy kisebb csoport tinédzser hétfő délután egy merev falú gumicsónakban hajózott ki a Wadebridge-i Porthilly Rock nemzeti parkjának taván. A rendőrségi jelentés szerint, eddig nem tudni pontosan, mi történt a társassággal – írja a Sky News.

A riasztás után a mentőcsapatoknak és a parti őrségnek három embert sikerült kimenteniük, majd biztonságba helyezniük a part közeli egyik házban. Treliske állapota viszont nem volt kielégítő, ezért a légi mentők kórházba szállították. Azonban nem sokkal később már szüleit arról értesítették, hogy meghalt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ian Thompson főrendőr azt nyilatkozta: „Nagyon nehéz nap volt a helyi sürgősségi szolgálatok számára.”

A rendőrség munkatársa azt is kérte, hogy ha valaki tud valamit a három rejtélyes balesettel kapcsolatban, akkor azt haladéktalanul jelezze a hatóságoknak.

Ugyanis másik két esemény is történt még aznap a tó különböző partszakaszainál. A délutáni órákban, a közeli Padstow-ban, a Treyarnon-öbölben egy férfi került veszélybe. Sajnos az ő életét sem tudták megmenteni, és még a helyszínen halottnak nyilvánították. Az áldozat azonosítása még mindig tart.

Később pedig a Devon és a Cornwalli Rendőrség bejelentette, hogy ugyanabban az időben egy harmadik eseményre is riasztották őket, miután a szörfösök eszméletlen férfit húztak ki a tengerből a trurói Porthtowanban.

És ezeket olvastad már?