KÜLFÖLD

Családi tragédia: délután még jól volt, este elvitte a roham a hét éves kisfiút

Szülei nem tudták, hogy beteg.
  • Szerző: Ripost

24 óra leforgása alatt került életveszélyes állapotba, majd meghalt a hét éves Liam Allen. Az édesanyja szerint korábban nem diagnosztizáltak nála semmilyen betegséget, így sejtelmük sem volt, hogy epilepsziás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dél-yorkshire-i Rotherhamban él Paula (38), férjével, Daviddel (31) és három kisgyermekükkel: Grace-el (6), Levivel (5), és Roryval (3).

„Emlékszem, hogy azt mondtam neki: Győződj meg arról, hogy mosolyogsz és mutasd meg nekik a gödröcskéidet” – kezdte a The Sunnak, megrendülten az édesanya.

„Aznap reggel Liam kicsit rosszul érezte magát, így ezt jeleztem a tanárainak is, hogy figyeljenek rá. Mikor délután érte mentem, akkor már azt mondta, teljesen jól érzi magát„ – folytatta az édesanya.

Az esti órákban azonban felszökött a láza, ezért az anyuka lázcsillapítót adott be neki. Később, amikor fogat mosni ment, akkor tört rá a rohama.

Szülei és orvosai egyaránt küzdöttek azért, hogy megmentsék az iskolás kisfiú életét, a rohama után azonban, három és fél órával később kómába kellett helyezniük, amiből soha nem ébredt fel. Az édesanya az utolsó pillanatokban is ott virrasztott kisfia mellett.

Liam öccse, Rory egyébként ugyanabban a betegségben szenved. A kisfiúk édesanyja azóta minden egyes alkalommal, amikor Rorynak felszökik a láza, készültségben áll, ha esetleg rohamot kapna kisebbik fia is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?