KÜLFÖLD

Családi horror az örökségért: durva, mit művelt a pénzéhes férj

Hátborzongató gyilkosság történt. A pénzéhes és kegyetlen apa 9 éves kislányára akarta fogni a bûncselekményt. Ilyen sztori nincs, de mégis van!
  • Szerző: Ripost

Red Colvin brutális módon meggyilkolta a feleségét, Shele Danisht.

Az üzletasszonynak 4 millió dolláros vagyona volt, a férfi nem keresett pénzt, amikor összeházasodtak. A kapcsolat már évek óta  megromlott közöttük, de nem váltak el – írja a Daily Mail.

Kiderült: a nő ki akarta zárni a férfit a végrendeletéből, már az ügyvéddel is megbeszélt egy találkozót, de a találkozóra végül nem kerülhetett sor.

A nő holttestét kislányuk, Anna találta meg a fürdőkádban.  Akkor azt hitték, hogy a nő megfulladt. A gyilkosság  évekkel később derült ki.

A férfi akkor lett gyanús, amikor fizetett valakinek, hogy elvegye a lányát feleségül, hogy ilyen módon ő hozzá férhessen volt felesége vagyonához.

Kilenc évvel a felesége halála után a bíróság gyilkossággal vádolta meg Colvint. 

Ekkor a kegyetlen férfi kislányára akarta fogni a gyilkosság elkövetését. De még ez sem volt neki elég! Mivel a gyerekek felügyeleti jogát az apai nagyszülők gyakorolták, a férfi saját szüleit is meg akarta ölni, hogy ilyen módon vissza szerezze a gyerekek felügyeleti jogát.

Amikor végül letartóztatták, kiderült, hogy a munkatársai is rettegtek tőle.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?