KÜLFÖLD

„Csak néhány napig kellett volna kórházban lennie” – a rák miatt halt meg a kisfiú

A leukémiát legyőzte, de az utókezelésen komplikációk léptek fel.
  • Szerző: Ripost

A Coventry-i Bedworthből származó Kyle Smith rövid élete alatt sok mindennel megküzdött, és hatalmas bátorságról tanúskodott. Imádott a focizni, gyerekekkel lenni. A kisfiú súlyos betegsége ellenére is mindig mosolygott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kyle szervezetében a rák szövődményeket okozott, amiből orvosai speciális kezeléssel szerették volna kigyógyítani. Azonban pont az őssejt kezelés során fellépő komplikációk miatt kellett meghalnia.

„2018-ban diagnosztizálták Kyle-t leukémiával. Mielőtt Kyle megbetegedett, imádott sportolni a Nuneaton Harriersnél. Sajnos soha nem sikerült visszatérnie a pályára. Imádta a Playstationt és a Nintendo Switch játékát is” – emlékezett meg róla szomorúan az édesanyja a Daily Star oldalán.

Akoronavírus miatt anyukája csak néhányszor láthatta bátor, beteg kisfiát, miután rosszul reagált a kezelésre. Az édesanya, Mandy szomorúan nyilatkozta, a család arra számított, hogy a kisfiú rövid időt tölt csak a kórházban.

„Csak néhány napig kellett volna a kórházban lennie, de soha nem tért vissza” -nyilatkozta az egyik családtag, aki hozzátette, hogy Mandy csak három vagy négy alkalommal látogathatta meg, miután annyira lebetegedett a fiú.

Kyle emlékére a családja egy adománygyűjtés szerveztek, ami néhány nap alatt elérte a kijelölt 1000 fontos összeget.

„Kedves és csendes kisfiú volt, és mindenki azt mondta róla, hogy hihetetlenül udvarias. Amikor meghalt rákmentes volt. Ez az egyik legszomorúbb dolog. Sikerült legyőznie a rákot, de komplikációk léptek fel az őssejt kezelés során” – nyilatkozta a család egyik barátja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?