KÜLFÖLD

Csak elment sörözni, de úgy berúgott, hogy egy másik országban ébredt

Hihetetlen, ahogy az essexi fiatal berúgott. Csak a szomszéd kiskocsmába ugrott le egy haverjával, végül aztán elképesztő kalandokban volt része.
  • Szerző: Ripost

Alex Caviel csak leugrott a közeli kocsmába sörözni a barátjával. Egy sörből aztán számolatlan mennyiség lett, majd a legdrágább pezsgőt is sikerült megrendelnie. Miután elfogyasztották, már nem nagyon emlékezett, hogy mi történt. Hazafelé vették az irányt, de elszakadtak egymástól.

Így aztán amikor Alex meglátott egy buszmegállót, arra gondolt, hogy hazabuszozik.

"Emlékszem, arra gondoltam magamban, milyen jó lenne elrepülni valahová..."

- idézi fel a kalandos estét.

"A következő villanás, hogy egy nagyon élénk álomban éppen egy repülőn ülök."

Később kiderült, hogy nem egészen álom volt, sőt, a srác alaposan dokumentálta is, mennyire ébren van: barátainak a reptérről, és a repülőről is küldözgetett fotókat. A busszal ugyanis tényleg a reptérre ment, vásárolt egy jegyet Barcelónába és huss.

Amikor aztán felébredt a katalán fővárosban, úgy döntött, marad is pár napot. Mert bár ruháján kívül nem volt nála más, pénze azért akadt. Az utazás során azonban rendkívül magányosnak érezte magát, ezért állandóan fotókat küldözgetett barátainak.

"Ha nem veszítjük el egymást a barátommal, ő biztosan megállít" - mondta Alex, akinek édesapja csak annyi mondott  kalandra: örül, hogy fiának nem lett baja, és jól tette!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?