KÜLFÖLD

„Csak bámultam zsibbadtan és azt gondoltam: soha többé nem vihetem haza a gyönyörű kislányom” -megrázó vallomást tett az édesanya

A kétéves kislánynak leállt a szíve. Édesanyja teljesen összeomlott.
  • Szerző: Ripost

Minden anya rémálmát kellett átélnie egy bedfordshire-i édesanyának. Kétéves kislánya egyik pillanatról a másikra rosszul lett és a szíve is megállt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zoe Fennell elmesélte, hogy lánya, Florence teljesen egészséges kislány volt, míg egy nap arra nem lett figyelmes, hogy furcsán veszi a gyerek a levegőt. Felhívta a segélykérő telefonszámot, ott azonban azt mondták neki, figyelje a gyerek légzését, de nem küldtek mentőt.

Florence állapota azonban rohamosan romlott. Zavart lett és hányni kezdett. Ekkor már rohammentő vitte a kórházba a gyereket. A kórházban pedig még nagyobb szörnyűség történt: 3 percre leállt a gyerek szíve, miközben vizsgálták.

„Körülöttem mindenki sírt, de én nem tudtam. Csak bámultam zsibbadtan és arra gondoltam, soha többé nem vihetem haza a gyönyörű kislányomat. A halálára készültem. Ültem és csak azt mondogattam, ez az, ez már a halál” – emlékezett vissza a gyötrelmes időkre az édesanya.

Szerencsére a kicsi szívét újra tudták indítani, ám az egyelőre nem derült ki, mi okozta a hirtelen állapotromlást a gyereknél.

„Az, hogy majdnem elvesztettük, örökre nyomot hagyott bennünk” – mondta Zoe.

Florence egy hétig az intenzív osztályon kezelték, gépekkel lélegeztették. Majd további három hetet kellett a kórházban töltenie. Az édesanya reménykedik benne, hogy az októberi vizsgálatok végre kiderítik, mi lehet a kislány baja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?