KÜLFÖLD

Csak 3 hónapot élhetett egy csecsemő drogos szülei miatt

A meghalt kisbaba bátyja is brutális állapotban volt. A rendőrség elfogta a szülőket.
  • Szerző: Ripost

Még hétfőn tartóztatták le azt a floridai házaspárt, akik hónapokkal korábban kábítószert adtak mindössze 3 hónapos gyermeküknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrségi jelentés szerint a csecsemőgyilkosság még januárban történt. A kórházban nyilvánították halottnak a babát. A 24 éves Cheyanne Bury Schillinget ugyanebben az időben szállították kórházba, miután öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni – írja a CrimeOnline.

Képünk illusztráció

Az orvosi vizsgálatok alapján a nő testén, legfőképp az ujjain égésnyomok volt, amik egybefüggenek az intravénáskábítószer-használattal.

Miután a helyszínre értek a rendőrök, a halott csecsemő mellett egy 3 éves kisfiút is találtak a házban, akinek az arcát vér borította és egy koszos pólót meg egy pelenkát viselt.

A drogfüggő szülők

Továbbá a lakásuk is lakhatatlan állapotban volt, az udvaron szemét elégése után megmaradt nyomokat is találtak. A nő kórházba került, míg Johnathon Schillinger őrizetbe. A nyomozás során kiderült, mindkét gyermek szervezetében volt kábítószer. Sőt valószínűleg túladagolás végzett a pár hónapos csöppséggel. Az életben maradt kisfiút ezután a gyámhivatal vette gondozásába.

A szomszédok is a fiatal pár ellen vallottak, elmondásuk szerint a gyerekek állandóan felügyelet nélkül voltak.

És ezeket olvastad már?