KÜLFÖLD

Brutálisan elverte a bírót egy kiállított játékos – Fotó

Egy Düsseldorfban rendezett helyi meccsen történt az incidens. A Garather SV nevű csapat játékosa azután támadt rá a bíróra, hogy az piros lapot adott neki.
  • Szerző: WM

A hátamra estem és alig kaptam levegőt. Egy játékost már korábban ki kellett állítanom szabálytalanságért, majd annak a focistának is kellett adnom egy piros lapot, aki később rám támadt

EZEKET OLVASTAD MÁR?

nyilatkozta a Bild című napilapnak az 59 éves Seyit C. futballbíró. A bírói döntéssel azonban a játékos egyáltalán nem értett egyet, agresszívvá vált, majd előbb csak szidalmazni kezdte a játékvezetőt, később azonban brutálisan meg is verte. Seyit C.-t gégezúzódással kellett kórházba szállítani, ahol azonnali ellátásra szorult. Az elkövető bepattant az eset után a kocsijába, és elmenekült a helyszínről. Nem sokkal később azonban sikerült a rendőröknek elfogniuk.

Gégezúzódással szállították kórházba a bírót (Fotó: Facebook)

A tettes egy 23 éves szíriai migráns, akiről kiderült, hogy már nem is tartózkodhatna Németországban. Bár a hatóságok szerint felmerült a szökés veszélye, az ügyben eljáró bíró mégis úgy döntött, hogy a férfi szabadlábon védekezhet. A csapat vezetőedzője minden esetre kijelentette, hogy soha többet nem akarja látni a szíriai bevándorlót a pályán.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?