KÜLFÖLD

Brutális: hidegvérrel kínozta a 4 éves éhező, ketrecbe zárt kisfiát az anya

Négy embert börtönöztek Missouri délnyugati részén, miután egy 4 éves kisfiút a múlt hónapban eszméletlenül találtak, és rendkívül alultáplált volt.
  • Szerző: Ripost

A fiú édesanyját, a 26 éves Dessa Bartont és a szintén 26 éves párját, Dalton McLendont letartóztatták, miután a nő gyereke eszméletlen állapotba került és mentőt kellett hozzá hívni. A kisfiút kritikus állapotban szállították kórházba, és bár még jelenleg is bent fekszik, már stabil állapotban van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

McLendon édesanyját, az 53 éves Katherine Kost, aki szintén velük lakott, és élettársát, az 52 éves Richard Hillikert szintén letartóztatták bűnrészesség miatt.

A nyomozók lefoglalták azt a fa ládát, amelyet raklapokból tákoltak össze, és amibe a kisfiút gyakran hosszabb időkre bezárták. A CrimeOnline szerint az orvosok leginkább a kisfiú alultápláltsága miatt aggódtak, emellett pedig több testi sérülés jele is látszottak rajta.

Az édesanya elmondta a nyomozóknak, hogy fia saját karjait és orrát karmolta, a fejét pedig különböző tárgyakba verte bele. A nő a koronavírusra hivatkozott, hogy az késleltette, hogy orvoshoz vigye. Mindennek ellentmond az, hogy az orvosok szerint olyan helyeken is voltak a gyereken sérülések, ahol saját magát nem tudta volna bántani.

És ezeket olvastad már?