KÜLFÖLD

Brutális! Fejszével és szamurájkarddal ölt a 16 éves afrikai fiú

Az áldozata egy 54 éves walesi asszony volt aki négy évig nevelte őt. A bíróságon csak annyit mondott, hogy nem volt megelégedve az életével...
  • Szerző: SZM

Fiona Schourfield 54 éves asszony egy nagy walesi farmon dolgozott állatvédőként. Négy évvel ezelőtt ismerkedett meg Rueben Brathwaite-tel, egy Afrikából érkezett fiúval. A fiú iskolába járt, majd hazatérve mindig segített neki a 32 állat ellátásában.

Nem igazán érthető, hogy közben mi járt a fiú fejében. 16 éves korában egy napon azzal hívta ki a házból a nevelőanyját, hogy megsebesült egy macska.

Amikor a nő kilépett az udvarra, egy fejszével hétszer rásújtott, majd egy japán karddal elvágta a torkát. Ezután képeket is készített az asszony vérben úszó testéről, hogy azokat feltegye az internetre.

A brutális gyilkosság után pedig felhívta a rendőrséget. Azt mondta nekik, hogy nincs elég ereje ahhoz, hogy öngyilkos legyen. Tettét azzal magyarázta, hogy nem volt megelégedve az életével. A gyilkosságot egy nappal előtte tervelte ki, amikor már pihenni tért.

Később kiderült, hogy a fiú a gyilkosság előtt rengeteg erőszakra buzdító videót nézett meg a világhálón, olyanokat amelyek lefejezésekről, tömeggyilkosságokról szóltak.

A bírósági tárgyaláson meghallhattak egy pszichiátert is, aki szerint az afrikai fiú teljesen beszámítható. A bíró szerint ha felnőtt lenne, legalább 25 évet érdemelt volna. Mint kiskorú, kevesebbet kapott, de 15 évnél korábban így sem szabadulhat.

Forrás: TheSun

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?