KÜLFÖLD

Botrány a repülőn: letessékeltek egy nőt, mert nem akart maszkot felvenni, ekkor meglepő dolog történt!

Egészségügyi okokra hivatkozva nem akart maszkot felvenni egy nő az American Airlines járatán, a személyzet letessékelte, az utasok pedig megtapsolták őket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ohióból Észak-Karolinába tartott az a repülőgép-járat, ahol – mint minden tömegközlekedési eszközön – a koronavírus-járvány kirobbanása óta kötelező maszkot viselni. A gépen utazó szemtanúk szerint megjelent egy nő maszk nélkül, és már a felszálláskor hatalmas jelenetet rendezett, mikor figyelmeztették, hogy vegye fel a védőeszközt – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő azonban meglehetősen sokáig veszekedett: már a gép többi utasánál is kiverte a biztosítékot, hiszen nem tudtak felszállni. A többiek nem értették, hogy néhány órára miért nem képes eltakarni az arcát, mint ahogyan azt mindenki más is teszi.

Végül sikerült a személyzetnek meggyőzni őt a távozásról, ám amikor elkezdte összeszedni a táskáit, meglepő dolog történt: a gépen utazók egy emberként tapsoltak és ujjongtak, hogy sikerült végre elérni, hogy távozzon. Az erről készült videó pedig vírusként terjed azóta is a neten:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?