KÜLFÖLD

Bedagadt a szeme, majd borzasztó tünetek jelentkeztek a kisfiúnál – súlyos betegséget diagnosztizáltak nála

Az anyuka köszönetet mondott a sebészeknek, és elmondta, örökké hálásak lesznek, amiért megmentették kisfiuk életét.
  • Szerző: Ripost

Amikor Roux Owen duzzadt bal szemmel született, először úgynevezett születési traumának hitték az orvosok, nem tulajdonítottak neki különösebb okot. Amikor azonban a duzzanat súlyosbodott, aggódó szülei bevitték a kórházba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rouxnál végül agydaganatot diagnosztizáltak mindössze négy hetes korában, amely mint kiderült, folyamatosan növekedett. A kisfiúnak 10 agyi műtéten kellett átesnie, és úgy tűnik, sikeresen eltávolították a tumort.

A szülők nagyon hálásak

Roux szülei, Amy és Anthony elmondásuk szerint örökké hálásak az egészségügyi személyzetnek, amiért megmentették kisfiuk életét.

„Nem sok esélye volt a túlélésre, mégis sikerült, az orvosok megmentették az életét„ - mondta a tanérnőként dolgozó anyuka, aki elmondta, hogy úgy bántak velük az orvosok, mintha a családjuk lettek volna, minden erejüket beleadták, hogy megmentsék a kisfiút. „Örökké hálás leszek nekik!”

A daganat miatt a gyermek a bal szemére megvakult és lemaradt a fejlődésben, ám szülei szerint mosolygós kisfiuk hamarosan utoléri majd kortársait a fejlődésben – írja a Mirror.

Az agydaganat tünete

Az édesanya szerint az agydaganat egyik fő tünete a fejfájás, ám kisgyermekeknél ez még nem meghatározható, hiszen nem tudják elmondani, hogy fáj a fejük.

„Roux sokkal többet aludt, mint amire számítottunk, ráadásul nagyon ingerlékeny volt. Állandóan sírt és nem táplálkozott rendesen. A duzzadt szeme hatalmas jel volt, főleg úgy, hogy egyre csak rosszabb lett. Az orvosok ezután állapították meg, hogy a bal szeme mögött egy 10 centiméteres daganat volt.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?