KÜLFÖLD

Borzalom Komáromban: kutyái kezdték enni a 66 éves férfit

Az idős férfi remeteként élt, de az összes kóbor kutyát befogadta.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A hétvégén holtan találták a 66 éves komáromi férfit, aki arról volt híres a városban, hogy minden kóbor kutyát befogadott, amellyel találkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A remeteként élő férfi által befogadott kutyák ugatása sokszor zavarta a szomszédokat, ugyanakkor sokan hordtak neki megmaradt kenyeret, amit a kapujára akasztottak. Most is ez keltette fel a szomszédok figyelmét, mivel a kenyerek ott lógtak a kerítésen, ráadásul a férfi a nyugdíját sem vette át, amire korábban nem volt példa.

„Bejelentést kaptunk a postásnőtől, aki abban a körzetben hordja ki a leveleket, hogy attól tart, valami történhetett vele” – közölte Tánczos Adél a városi rendőrségtől.

Az egyik szomszédnő azt mondta, a kutyákat is kevesebbszer hallották már ugatni, és nem tudni, mit ettek vagy mit ittak. Kiss Marián városi rendőr arról számolt be, hogy kiérkezésükkor átugorták a kerítést, majd bementek a házba, ahol az emeleten megtalálták az idős férfi holttestét, mellette a kutyáival.

Az ágya mellett feküdtek, és miután a rendőröknek sikerült lecsillapítaniuk őket, megállapították, hogy az idős férfi már nem él. Valószínűleg nem volt szép látvány, mivel Darina Žingorová mentőorvos kifejtette, hogy a kutyák már megették a feje egy részét. Valószínűsíthető, hogy már hosszabb ideje feküdt holtan.

A rendőrség eljárást indított a férfi halála miatt – írja a Paraméter.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?