KÜLFÖLD

„Egyből rám rontottak„ – borzalmas támadás érte a 79 éves nénit – megrázó fotók

A 79 éves nyugdíjas asszonyt kórházban ápolták, miután saját otthonában támadtak rá.
  • Szerző: Ripost

A leukémiával küzdő nyugdíjas asszony szörnyű véraláfutásokat szerzett az arcán és a testén, miután néhány fiatal megpróbálta megszerezni tőle a mozgássegítő kisautóját. A nő arcát a falhoz nyomták, majd alaposan helyben hagyták, végül azonban a járművet mikor nem tudták elvinni, azt mondták neki, hogy még visszatérnek hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sosem voltam az a félős fajta, de most azt mondták, jobb, ha zárva tartom az ajtómat„ - mondta a 79 éves Ida Brown, aki nemrégen szívműtéten esett át. „Amikor kinyitottam az ajtót, akkor egyből rám rontottak. Sokkot kaptam.”

A támadás óta Idáról több megdöbbentő fotó is készült, ezeken jól látható, hogy az arca, a szeme körül csúnya véraláfutások keletkeztek, sőt az egyik lába is rettenetesen néz ki. Az asszony kórházba került, ahol ellátták, de azóta sem heverte ki a borzalmas támadás pillanatait – írja a Daily Star.

„Amikor a földön feküdtem, és elmenekültek, azt kiabálták, hogy „visszatérünk„. Alig néhány másodpercnek tűnt az egész, szinte fel sem fogtam, ami történt” - tette hozzá a nyugdíjas néni, akinek a támadói után a rendőrség hajtóvadászatot indított.

További fotók ide kattintva elérhetőek.

És ezeket olvastad már?