KÜLFÖLD

Bőröndbe rejtette az anyja holttestét, most mindenről kitálalt a fiatal nő

A borzalmas gyilkosság után a lány gyereket szült a börtönben, akit nem is nevelhetett: a kicsi nevelőszülőkhöz került, de az anyja magával viheti.
címkék:
  • Szerző: ripost

Még az idén szabadon engedhetik Heather Macket, azt a nőt, aki 2014-ben brutálisan meggyilkolta az édesanyját, Sheila von Wiese-Mack-et, az ötcsillagos Bali St. Regis luxusszállodában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő és a 21 éves barátja egy bőröndbe rejtették az asszony holttestét, és bár Heather tíz évet kapott, jó magaviselettel szabadulhat.

A börtönben egy kislánynak adott életet, aki nevelőszülőkhöz került, most viszont könnyen lehet, hogy a nő kiszakítja a gyereket a családból, és hazatér vele az Egyesült Államokba.

„Nem kívánhattam volna jobb családot a lányomnak, mint azokat, akik most nevelik” – mondta Mack a New York Postnak.

„Pokoli nehéz nem vele lenni, különösen akkor, ha beteg, vagy olyan fontos pillanatok vannak az életében, mint egy óvodai ballagás.„

Mack a Postnak elmondta, hogy most döntenie kell arról, hogy a most hatéves kislányt magával vigye-e Chicagóba, vagy a nevelőcsaládnál hagyja.

Meglepő módon az nem érdekli, mit szólnak az emberek a bestiális tette miatt, csak az, hogy a lányának milyen érzés lesz átélni, hogy az anyja egy gyilkos.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?