KÜLFÖLD

Bombát kapott Hillary Clinton és Barack Obama is Soros György után

Robbanószerkezetet küldtek Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt és Barack Obama korábbi elnök címére is: a bombát mindkét politikus esetében az irodájukba küldték, és a levelek között találták meg - értesült a The New York Times címû lap szerdán.
  • Szerző: RIPOST

A The New York Times meg nem nevezett rendőrségi forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a robbanószerkezetek a Soros György lakására hétfőn küldött csőbombához hasonlatosak. A rendőrség már vizsgálja az ügyet, közleményt egyelőre nem adtak ki, és a hatóságok  egyelőre nem is kommentálták a történteket.

Hétfőn Soros Györgynek a New York államban lévő Katonah településen lévő villájának  postaládájában helyeztek el robbanószerkezetet, amit az egyik alkalmazott talált meg, és amiről azóta bebizonyosodott, hogy szintén csőbomba volt. 

Az esetet terrorcselekménynek minősítették, a vizsgálatban a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is részt vesz, és keddtől terrorelhárító szakembereket küldtek minden olyan New York-i helyiséghez, amelynek bármi köze is van Soroshoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?