KÜLFÖLD

Bizarr verekedés a lakótelepen: műlábával verték el a férfit

Eldurvult a két fiatal vitája - a mûvégtagot végül már fegyverként használták.
  • Szerző: Ripost

Furcsa jelenetet rögzített egy bracknelli lakos: két fiatal kezdett el verekedni, majd egy idő után egyikük műlába is fegyverré vált.

 

A két húszas éveiben járó fiatal a jelek szerint egy lakótelepen szólalkozott össze fényes nappal. Egyikük még egy vonatbalesetben vesztette el jobb kezét és lábát is - most viszont a verekedésben műlábának mondhatott búcsút. A lepottyanó művégtagot először ő kapta fel a földről és néhányszor sikerült is megütnie vele ellenfelét, de végül az erőfölényben lévő fiatal kitépte a kezéből a műlábat.

Innentől kezdve a mozgássérült férfi válogatott szidalmakat vágott a másik fejéhez, és a verekedés kiegyenlítése érdekében állandóan a lábát követelte. Kérése azonban lepergett a másikról, aki jól helybenhagyta őt.

A csetepaténak végül a szomszédok vetettek véget: azt kiabálták, hogy kihívták a rendőröket. Egy szőke nő még le is szidta a győzedelmeskedő fiatalt, amiért egy mozgássérültet bántott.

A videót az első nap alatt több mint 200 ezren nézték meg, és a legtöbben csak nevettek a felvételen - néhányan azonban panaszkodtak a nem túl fair felállás miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?