KÜLFÖLD

Bizarr: elképesztő helyről került elő egy férfi holtteste

A 39 éves, eltűntnek hitt férfire egy apa és a fia bukkant, úgy tűnik, különös baleset történt.
  • Szerző: Ripost

Egy dinoszauruszszobor belsejéből került elő egy 39 éves, eltűntnek hitt férfi holtteste Barcelonában – írta a BBC hírportálja.

A hatóságot szombaton értesítették, miután egy apa és fia furcsa szagot érzett egy dinoszaurusz papírmasé figurája körül, mely Barcelona egy külvárosa, Santa Coloma de Gramenetben állt.

Ezután az apa a sztegoszaurusz üreges lábán lévő nyíláson át megpillantotta a holttestet. A rendőrség azt mondta, a férfi eltűnését családja jelentette be, bűntényre nem gyanakszanak. Három tűzoltócsapatot hívtak a helyszínre, miután a holttestet felfedezték. A szakemberek felvágták a szobrot, hogy kiemeljék a férfi maradványait.

Helyi sajtóhírek szerint az áldozat – akinek nevét nem közölték – egy telefont próbált kiemelni, ami a szobor belsejébe esett. Ezután csúszott bele ő is, és annyira beszorulhatott, hogy nem tudott segítséget hívni.

A rendőrség nem erősítette meg a bizarr történetet, egyelőre a halottkém jelentését várják a halál okáról. A szobrot, mellyel egy régi mozit hirdettek, eltávolították a helyéről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?