KÜLFÖLD

Megszakad a szív: belehalt a fájdalomba az édesanya, miután elvesztette lányát

Nem bírta elviselni a veszteség érzését, ezért lánya után halt az édesanya. Családjukat mélyen megérintette a kettős tragédia.
  • Szerző: Ripost

Egy édesanya néhány héttel azután halt meg, hogy lányát holtan találták meg. A 38 éves Marianne George és anyja, az 57 éves Debbie összetört rokonai tisztelegtek a gyönyörű hölgyek előtt, akiket megbonthatatlan kötelék fűzött össze.

A hatgyermekes édesanyát, Marianne-t július 13-án találták holtan az észak-walesi Gwyneddben lévő otthonában. Marianne hosszú ideig küzdött a mentális egészségével a halála előtt. Aztán feladta a küzdelmet.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Az édesanya kisfiával együtt fulladt a jeges tóban
Fotó: Pixabay

Az édesanyja, Debbie nem bírta elviselni gyermeke halálát és, hogy a tudatot, hogy félárván maradtak az imádott unokái. Hét héttel később, a gyásztól összetört asszonyt, holtan találták az otthonában.

Családjuk szíve megszakadt, hogy ilyen rövid idő alatt két tragédiát is el kellett szenvedniük. Ráadásul most egyszerre kell eltemetniük anyát és lányát.

„Szegény anyukám most a nővéremmel van a mennyei birodalomban, mindketten együtt békében. Fáj a szívem, fáj a fejem, a testem elzsibbadt, és mindannyian nagyon szenvedünk. Olyan erős kötelék fűzte édesanyámat a testvéremhez, Marianne-hoz, hogy az megbonthatatlan volt. Egyformán szeretett engem, de a húgom elvesztése miatt teljesen összetört a szíve” – mondta megtörten Debbie másik lánya, a 35 éves Marlene Maloney.

„Az életünk soha többé nem lesz ugyanaz a pimasz viccei és pezsgő személyisége nélkül. Egyedülálló volt. Büszke vagyok rá, hogy ismerhettem, és örökké a szívembe fogom hordozni. A lelke most már békében nyugszik a nővéremmel, aki boldogan ragyog le ránk a holdban, a napban, a csillagokban” – tette hozzá Marlene, akinek egyszerre kellett elveszíteni testvérét és édesanyját.

A család most egy GoFundme oldalt hozott létre, hogy pénzt gyűjtsenek a második temetésre. Szeretnék Marianne után édesanyjukat is végső nyugalomba helyezni, oly módon, amit megérdemel – írja a The Sun.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?