KÜLFÖLD

Jól elverték a karanténban a híres politikusnőt

Bántalmazás miatt tett feljelentést a rendőrégen Karin Kneissl, Ausztria volt külügyminisztere. Amint arról a Ripost is beszámolt két éve nyáron, a szabadságpárti politikus esküvőjén még Vlagyimir Putyin is tiszteletét tette.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozások és tilalmak egyik sajnálatos velejárója, hogy a háztartásokban növekszik a családon belül elkövetett erőszakok és bántalmazások száma. Ez alól pedig úgy tűnik, hogy a híres emberek sem kivételek. Az osztrák sajtóban megjelent információk szerint Karin Kneissl volt osztrák külügyminiszter telefonon kért rendőri segítséget, miután bántalmazta a férje. A kiérkező rendőröknek azt mesélte a politikus, hogy a kutyái összeverekedtek, és amikor megpróbálta szétválasztani őket, akkor az egyikük megkapta a lábát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek következményeképpen a férjével is vitába keveredett, és súlyos sértéseket vágott a férfi fejéhez, amire a gazdag vállalkozó kétszer felpofozta. Mint kiderült, a férj már tavaly is egyszer a földre lökte a nejét, ám abból nem született rendőrségi feljelentés.

Az exminiszter és férje 2018 nyarán a világ legboldogabb embereinek érezték magukat
Fotó: AFP

Wolfgang Meilinger elismerte, hogy minden úgy történt, ahogy azt a neje elmesélte, ám szerinte nem bántalmazni akarta az asszonyt, hanem csupán megnyugtatni. Kneissl az elmúlt időkben állítólag meglehetősen feszült, mivel nem jutott képviselői tisztséghez, így nincsen önálló jövedelme. A bántalmazásnak az lett a következménye, hogy távoltartási végzést rendeltek el a férj ellen.

Még Vlagyimir Putyin is ellátogatott Kneissl esküvőjére
Fotó: AFP

A pár egyébként 2018 nyarán házasodott össze, amiről még a legnagyobb hírcsatornák is vezető anyagként számoltak be, lévén, hogy a lagzira Vlagyimir Putyin orosz elnök is ellátogatott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?