KÜLFÖLD

„Annyira hiányzik, hogy az már fáj” – balesetet szenvedett egy 12 éves fiú a fedett sípályán

Brutális baleset áldozatává vált a mindössze 12 éves tinédzser. Louis előtt állt volna még az egész élete, hogy ha nem történik meg ez a szerencsétlenség.
  • Szerző: Ripost

Egy fedett síközpontban halálos balesetet szenvedett egy mindössze 12 éves fiú. A családját maga alá temeti a gyász.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Louis Watkiss a stafforshire-i Tamworth-i SnowDome nevű helyen szenvedett súlyos sérüléseket. Az elsődleges információk szerint a fiú összeütközött egy másik síelővel.

A történtek miatt a rendőrség nyomozást kezdett, és az is kiderült, hogy már korábban felszólították a sportközpontot: találjanak ki valamit a sűrű ütközések elkerülésére.

„Örökké hálásak leszünk, azért a megtiszteltetésért, hogy ismerhettük Louist, és hogy felnevelhettük őt. Louis halálával emlékeztetni szeretnénk mindenkit, hogy az életet meg kell ünnepelni. Minden nap hiányozni fog nekünk, különösen a megnyerő mosolya, Louis örökre a szívünkben marad. Nagyon szeretjük Louis-t. Büszkeségünk. A mi örömünk. A mi szeretetünk. Annyira hiányzik nekünk, hogy az már fáj” – zokogta Louis gyászoló szülője.

A síközpont a kisgyermek tragikus halála miatt bezárta a kapuit. Az ügy lezárultáig valószínűleg nem is fognak újra kinyitni – számolt be a tragikus esetről a Mirror.

„Az igazgatókat és a személyzetet mélyen megrázta a történtek, gondolataink és imáink a családjával vannak ezekben a szörnyű időkben” – tette hozzá a síközpont szóvivője, aki biztosított mindenkit arról, hogy teljes mértékben együttműködnek a rendőrséggel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?