KÜLFÖLD

Igazi harcos! Lélegeztetőgépen küzd az életéért a 11 éves kislány

Gépekre kapcsolva az életéért küzd egy 11 éves kislány, Jessalyn Torres, akit egy ámokfutó gázolt el a Waukesha karácsonyi menetben.
  • Szerző: Ripost

Gépekre kapcsolva az életéért küzd egy 11 éves kislány. Jessalyn Torrest a Waukesha karácsonyi menetben gázolta el egy ámokfutó. A kislány kómában van, de az édesanyja szerint van remény a felépülésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jessalyn elvesztette az egyik veséjét, eltört a medencéje, betört a koponyája, a megmaradt veséje és a tüdeje pedig károsodott. A kislány állapotát nehezíti, hogy elkapott egy fertőzést és végül allergiás lett az antibiotikumokra is.

Az édesanya szerint az egyik kezelés során Jessalyn ráharapott a lélegeztető csövére és nem nyitotta ki a száját, amikor a nővér be akarta tenni a harapásgátlót. A nővér még viccelődött is, hogy biztos nem ő idegesítette fel a kislányt, aki erre állítólag megrázta a fejét és háromszor is a nővérre mutatott.

„Még nevettünk is és azt mondtam, hogy Jessa drágám, ha kinyitod a szád, ígérem, a hölgy békén hagy. És kinyitotta a száját!” - idézi a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?