KÜLFÖLD

„Azt hittem, csak udvarol neki” – Végignézte az anya, ahogy a 8 éves kislányát szexuálisan zaklatja a barátja

A gyerek végül az iskolában mondta el, mi történt vele.
  • Szerző: Ripost

Kiskorú veszélyeztetéséért 2,5 év börtönbüntetést kapott az az ohiói nő, aki a vád szerint nem csak szó nélkül tűrte, hogy akkori partnere rámásszon és szexuálisan zaklassa nyolcéves kislányát, de még csak ki sem tette otthonából a pedofil férfit.

Kayla Moore a zaklatást semmilyen hivatalos szervnek nem jelentette, és azt hitte, a férfi csak „udvarol” kislányának és továbbra is egy fedél alatt éltek. Az ügyre végül úgy derült fény, hogy Moore lánya az iskolai tanácsadónak elmesélte, édesanyja és barátja minden este ájultra drogozzák magukat, és ekkor említette meg azt is, hogy Anthony Kovaleski zaklatta őt. A férfi nemi erőszak kísérletéért néhány napja 8 év börtönt kapott.

Az ügyész szerint Moore viselkedése és az, hogy a kábítószer-függősége miatt elárulta saját lányát, megbocsáthatatlan tett és reméli, a nő a 36 hónapnyi kényszerszabadsága alatt átgondolja életét. Moore a bíróságon könnyek között mesélt arról, mennyire megbánta tettét.

„Szeretnék bocsánatot kérni a lányomtól. Szörnyű hibát követtem el, és bármi is lesz az ügy vége, remélem, idővel jobb anya válik belőlem” – mondta.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?