KÜLFÖLD

Az Iszlám Állam női katonája akar lenni a meztelenkedő brit sztár!

Keresztény családból származik, mégis elvakították a terroristák eszméi.
  • Szerző: Ripost

Hátrahagyná korábbi életét és az Iszlám Állam kegyetlen harcosává válna Kimberley Miners, az egyik leghíresebb brit topless modell.

A szőke, kék szemű nőről jó ideje azt pletykálják, hogy radikális nézeteket vall, és mihamarabb csatlakozni szeretne a kalifátushoz- írja a The Sun,ahol azt is megmutatják, Miners milyen, amikor kebleit mutogatja az eszmék helyett. Miners pénteken Törökországba utazott, ami a gyűjtőpontja azon európaiaknak, akik Szíriába akarnak utazni. Már kétszer járt Törökországban, habár a lapoknak tagadta, hogy titkolt kedvese egy dzsihádista volna.

A meztelen képeiről elhíresült modell előszeretettel oszt meg ISIS videókat, emiatt pedig a rendőrség már négyszer felajánlotta neki, hogy soron kívül beveszik a radikalizálódás elleni programba. Ezt annak ellenére sem vállalta el, hogy többször figyelmeztették, ha tovább folytatja, letartóztathatják. 

Miners állítja, ő nem pártolja az Iszlám Állam lefejezési módszereit, csupán azért szeretne Szíriába utazni, hogy karitatív munkával segítse a gyermekeket. Ez viszont kevéssé hihető, miután korábban beismerte, hogy a Facebookon keresztül tartja a kapcsolatot egy ISIS toborzóval, Abu al-Usamah Britanival.

A jótékonykodási szándékát az is megkérdőjelezi, hogy a múlt héten egy, a síita muzulmánok ellen tervezett merényletre buzdító képhez felettébb vidám hangulatjeleket kommentelt.

A keresztény családból származó lány 2009-ben lett ismert a brit médiában, miután utcaseprőből meztelen modellé avanzsált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?