KÜLFÖLD

Az EU kezébe adná a migránsok szétosztásának jogát a német szocik listavezetője

Katarina Barley nem először áll elő őrültnek tûnő ötlettel. Most éppen a nemzet államokat tenné cselekvésképtelenné a bevándorlással kapcsolatos ügyekben.
  • Szerző: WM

Katarina Barley jelenlegi német igazságügyi miniszter, a szociáldemokrata párt EP listavezetője őrült ötlettel állt elő. A szocialista politikus ugyanis azt tűzte ki célul,  Brüsszelben azért dolgozik majd, hogy az uniós nemzetállamokat cselekvésképtelenné tegye a bevándorlást érintő kérdésekben. Barley szerint a migránsok ügye kerüljön közvetlenül az Európai Unió hatáskörébe, és ott döntsenek arról, hogy melyik országba hány bevándorlót küldenek.

A politikus elképzelése szerint a tagországoknak semmilyen beleszólása nem l enne abba, hogy éppen hány bevándorlót akarnak rátukmálni. Félelmetes, hogy a német szocialistáknak olyan listavezetője van, aki nem képes meghallani az emberek hangját, és nem vesz arról tudomást, hogy a többség nem kér a tömeges migrációból. Katarina Barley volt korábban egyébként az a német politikus, aki úgy vélte, hogy a többnejű migránsoknak is meg kellene kapniuk a német állampolgárságot.

A baloldali politikust az sem zavarta, hogy a poligámia a hatályos törvények alapján bűncselekménynek számít.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?