KÜLFÖLD

Az életéért könyörgött a 13 éves lány, anyja mégis a kocsmát választotta

Börtönbüntetésre ítélték azt az édesanyát, aki hagyta szenvedve elhunyni saját lányát.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a beszámolt pokoli kínok között halt meg az a 13 éves kislány, akit anyja teljesen elhanyagolt. Robyn Goldie halála előtt könyörgött anyjának, hívjon mentőt, mert olyan erős fájdalmai vannak. Még el is ájult, az anyja meg végignézte, ahogy leesik a kanapéról, majd fogta a cuccát és elment a kocsmába a barátaival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csak az után hívott mentőt, hogy a lány már nem élt. Tettéért letartóztatták és bíróság elé állították, ahol azt mondta, a lánya csak figyelmet akart, azért hisztériázott. A tárgyalás során számos borzalom kiderült, például hogy a kislány a szomszédoktól és idegenektől koldult pénzt ételre.

A boncolás kiderítette, hogy a gyermek gyomorfekélye miatt halt meg, amit a súlyos elhanyagoltság és a táplálékhiány okozott.

Közzétette: Robyn Goldie2018. március 15., csütörtök

Az anya (45) tárgyalásának folytatására nemrég került sor. Újabb szörnyű igazságok láttak napvilágot a tinédzser lány halálával kapcsolatban. Mint kiderült, Robyn megpróbált orvoshoz fordulni és gyógyszert szerezni fájdalmaira, de anyja ebben megakadályozta.

Végül a mostani tárgyalások során Sharon bevallotta, hogy szándékosan bántalmazta és elhanyagolta lányát olyan módon, amely felesleges szenvedést és egészségkárosodást okozott neki. Sőt kiderült van egy 23 éves fia is, akit szintén magára hagyott - írja a Daily Mail.

A bíróság első fokon három és fél év börtönbűntettesre ítélte.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?