KÜLFÖLD

Az autópályán kezdett fojtogatni egy taxist az utasa

Az utas először csak a lelki bajairól kezdett beszélni, aztán egy váratlan pillanatban teljesen kifordult önmagából. A taxis a rémálmait élhette át.
címkék:
  • Szerző: WM

A hamburgi főpályaudvaron intett le egy taxit egy 25 éves iraki migráns, majd közölte, hogy a 20 kilométerre lévő Pinnebergbe szeretne menni. A taxisofőr később azt mesélte a rendőröknek, hogy az utas személyes problémáiról mesélt neki, és a félórás út során többször is bealudt. A 23-as jelzésű autópálya felhajtójánál tartottak, amikor a férfi hirtelen rátámadt a vezetőre: egyik kezével a kormányt rángatta, a másikkal pedig fojtogatni kezdte áldozatát. Az autó végül nekiütközött a szalagkorlátnak.

A taxis visszakormányozta a kocsit, de ekkor egy teherautónak csapodta, amelynek sofőrje elrántotta a kormányt, és egy betonfal állította meg. Amikor a jármű megállt, akkor a 25 éves iraki kiugrott a kocsiból, és menekülni próbált, de pechére egy másik autó elütötte. A bevándorló az esés következtében koponyasérülést szenvedett.

A hatóságok közúti veszélyeztetés miatt indítottak eljárást, és azt szeretnék tisztázni, hogy miért támadta meg a migráns a taxist. Sajtóinformációk szerint az sem kizárt, hogy az iraki bevándorló pszichés betegségben szenved.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?