KÜLFÖLD

Arra ébredt az anya, hogy meghalt a lánya

A manchesteri robbantás legfiatalabb áldozata a 8 éves Saffie Roussos volt - édesanyja csak most tudta meg a borzalmas hírt.
  • Szerző: KF

Szombaton felébresztették a kómából Lisa Roussost, aki a manchesteri robbantásban életveszélyesen megsebesült. A leylandi nő két lányával volt Ariana Grande koncertjén, ahol megsebesült, életmentő műtétet hajtottak végre, majd mesterséges kómába helyezték. A 48 éves Lisa vasárnapra került olyan állapotba, hogy már beszélni is tudtak vele a családtagjai – akik borzalmas hírt közöltek vele.

Az anya kisebbik lánya, a 8 éves Saffie ugyanis a robbantás legfiatalabb halálos áldozata volt. Az anya ezt még nem tudta, mikor elaltatták.

 

A gyászhírt az apa, Andrew mondta el feleségének. A férfi eddig nem merte gyászolni kisebbik lányát, mivel nem tudhatta, nem kell-e a feleségét is eltemetnie. Mostanra azonban, hogy Lisa esélyei ennyit javultak, végre meg merte siratni a mindig mosolygós Saffie-t.

A nagyobbik lányt, Ashlee-t egy másik kórházban kezelték, őt hamarosan hazaengedik az orvosai. Az édesanyára azonban még hosszú felépülés vár, de rokonai szerint már képes mozgatni a lábát, az eredményei biztatóak, így valószínűleg meg fog gyógyulni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?