KÜLFÖLD

Órákon át erőszakolta és vagdosta egyik áldozatát Armie Hammer – 18+ videó

Nyomozás indult a nemi erőszakkal és kannibalizmussal is megvádolt Armie Hammer ellen. A színész továbbra is mindent tagad, de egy volt szeretője most újabb részleteket árult el.
  • Szerző: ripost

Pár hete még tele volt a sajtó azzal, hogy a Szólíts a neveden sztárját, Armie Hammer színészt többen is a kannibalizmus vádjával illették.

De amilyen hamar felkapta a sajtó az extrém vádakat olyan hamar el is felejtettük a történteket. A színész még nyaralni is elutazott, mintha az egész meg se történt volna – írja a Bors.

Armie Hammer egyik áldozata kamera elé állt

Armie Hammer egyik áldozata kamera elé állt
Fotó: Youtube

Viszont úgy néz ki, hogy nem fogja a sármos színész ilyen könnyen megúszni a történteket, hiszen a Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított ellene a napokban, és ha ez még nem lenne elég, Hammer egyik áldozata meg is szólalt az ügyben – írta meg a CNN.

Az áldozat, aki ügyvédje jelenlétében nyilatkozott, Európában él és 2016 és 2020 között folytatott viszonyt a színésszel. A lány elmondása szerint még csak húszéves volt, amikor Facebookon megismerkedett a színésszel, aki rögtön elbűvölte őt.

„Azonnal beleszerettem” – emlékezett vissza a lány.

Az Effie álnéven ismertté vált, most 24 éves lány elmondása szerint Hammer mentálisan, érzelmileg és fizikailag is folyamatosan bántalmazta őt. Ezeknek az összessége vezetett el végül 2017. április 24-hez, amikor a férfi Los Angeles-i otthonában megerőszakolta, majd fogva tartotta a lányt, akit folyamatosan bántalmazott fizikailag is.

„2017. április 24-én megerőszakolt, majd több mint négy órán keresztül fogvatartott a Los Angeles-i birtokán. Ezalatt az idő alatt többször is bántalmazott, a falhoz verte a fejemet, megsebezte az arcomat. A lábamat megvágta úgy, hogy minden mozdulatnál felszakadjon a seb újra meg” újra„ – nyilatkozta a lány zokogva.

Effie arról is beszámolt, hogy egy idő után elkezdett rettegni a színésztől.

”Attól féltem, hogy meg fog ölni„ – mondta.

A színész és ügyvédje természetesen mindent tagad és állítják, hogy Mr. Hammer összes házasságán kívüli szexuális kapcoslata beleegyezéssel történt.

”Az első naptól fogva Mr. Hammer azt állítja, hogy a vádlóval és minden más partnerével folytatott interakciója konszenzusos, előzetesen megvitatott és kölcsönös beleegyezésen alapszik. Az, hogy a figyelmet és hírnevet keresők vádaskodnak csak megnehezíti a szexuális erőszakok valódi áldozatainak igazságszolgáltatássá„ – nyilatkozta a kannibalizmussal vádolt színész védőügyvédje a The Guardiannak.

Egy biztos: ha valahogy sikerülni is bebizonyítani, hogy a színész ártatlan, a karrierjéről már biztosan lemondhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?