KÜLFÖLD

„Anyu, meg fogok halni?„ – kiszagolta, hogy lánya rákos, hetekkel azelőtt, hogy diagnosztizálták a kórral

Ugyanazt a szagot érezte kislányán, mint egy rákos hölgyön, és végül beigazolódott, hogy jól érezte.
  • Szerző: Ripost

A 36 éves Sharon McAllister azt állítja, hogy hetekkel azelőtt, hogy lányát rákkal diagnosztizálták volna, kiszagolta a halálos betegséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sharon 9 éves kislánynál akut limfoid leukémiát állapítottak meg az orvosok, jelenleg is küzd a betegséggel. Kemoterápiát kap, a haja kihullott, de nem adja fel a harcot.

„Azt hittem, nagyon beteg, és igazam lett. Éreztem egy olyan szagot, amelyet korábban egy rákos hölgyön éreztem, akit gondoztam. Őrületesen hangzik, de ezt az érzést, gondolatot egyszerűen nem tudtam kizárni„ - meséli a Daily Starnak az anyuka. A kislánynak mivel fájt a háta, orvosról orvosra jártak ezután, mire fény derült rá, hogy a gyermek valóban rákos.

„Megszakadt a szívem, amikor el kellett mondani neki, hogy beteg. Megrémült, és azt kérdezte: meg fogok halni? Egy idő után nem tudott már járni, és hónapokig kerekes széket kellett használnia, majd újra meg kellett tanulnia járni. Nincsenek reflexei. Volt, hogy hetekig nem tudott enni, mert a szája túlságosan fájt, tele volt gyulladásokkal. Enyhe memóriavesztése is van. A gerincén törések vannak, a csontjait is próbálják megerősíteni” – sorolja a kislány tüneteit az anya. „Hegei vannak és elvesztette a gyönyörű, hosszú haját. Mindez nagyon megviseli lelkileg. Ez a valóság, amiben most élünk.„

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?