KÜLFÖLD

Anyák napján szúrta le a tébolyult nő az angyalarcú hétéves kislányt

Felfoghatatlan, ami a kislánnyal történt, ez minden édesanya legvadabb rémálma. A szülők vigasztalhatatlanok, a nagyközönség pedig dühös. Mindenki a miértre keresi a választ...
  • Szerző:

Borzasztó tragédia történt az angliai Bolton-ban anyák napján: egy hétéves kislányt brutális támadás ért. Emily Jones éppen a rollerével játszott a Queen’s Parkban, amikor egy vadidegen nő odalépett hozzá, és nyakon szúrta. A kislány a helyszínen meghalt, hiába próbálták a rendőrök, majd később a mentők újraéleszteni – mindez ráadásul a szülők szeme láttára történt. A harmincéves elkövetőt, Eltiona Skana-t a helyszínen elfogták. Az albán származású nőt gyilkossággal vádolják, és zavarodott elmeállapota miatt megkezdték a kényszergyógykezelését. A rendőrség jelentése szerint a támadás teljesen váratlanul történt, a nő a semmiből bukkant fel, és a kislány családja korábban soha nem látta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A szülők fájdalma elképzelhetetlen; úgy nyilatkoztak, hogy Emily volt a fény az életükben, egy vidám, gyönyörű kislány, akinek hatalmas szíve volt, és fogalmuk sincs, hogyan fogják feldolgozni, hogy soha többé nem láthatják. A kislány halála mindenkit megrázott; a halottkém úgy nyilatkozott, hogy húsz éve van a pályán, de semmi nem viselte meg ennyire, mint ez a gyilkosság. A gyilkos nő első tárgyalására május 26-án került sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?