KÜLFÖLD

„Angyalszárnyakat növesztett és a mennybe repült” – koronavírus miatt vesztette életét a családfő

A férfit pár nap alatt legyőzte a koronavírus. Családját teljesen sokkolta halálhíre, mivel korábban javulásáról tájékoztatták őket.
  • Szerző: Ripost

Az észak-walesi Rhyl-ből származó kiskereskedelmi alkalmazottként dolgozó férfit néhány nap alatt leverte a lábáról a koronavírus. Pár nappal azután, hogy pozitív lett a tesztje, meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szelíd óriásnak” hívták barátai Carl Handleyt (52). Miután tapasztalta magán a koronavírus tüneteit, rá következő nap már kórházba is került. Vasárnap arról tájékoztatták családját, hogy jobban van. Ami nyilvánvalóan nem volt igaz, hiszen azon a napon vesztette életét. Orvosai később arról számoltak be, hogy szívrohamot kapott Carl, miután lélegeztetőgépre tették – írja a Daily Star.

Unokahúga Katie Williams azt mondta: „A nagybátyám már pénteken kórházba került, de nem sokkal később arról tájékoztattak minket, hogy jobban van. Hatalmas sokként ért minket a halálhíre. Megdöbbentünk és megsemmisültünk.”


„Nagyon kedves, családorientált, vicces ember volt, aki bárkire szánt időt és rajongott a rockzenéért” – emlékezett meg róla egy barátja.

„Sajnos Carl Handley angyalszárnyakat növesztett és a mennybe repült, amikor 2020. október 25-én 52 éves korában elvesztette a csatát a koronavírussal szemben. Megpróbált minden erejével küzdeni. Hiányozni fog mindazoknak, akik ismerték és különösen családjának” – hangzott gyászbeszédében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?