KÜLFÖLD

Álmában vágta el a 85 éves német bácsi torkát az afgán

Alig több mint két hónapig bírta a ház körüli munkákat nála. Még a bírósági tárgyaláson sem derült ki, hogy mi késztette a gyilkolásra.
  • Szerző: SZM

Életfogytiglani börtönre ítélte a schwerini bíróság azt az afgán migránst, aki Wittenburgban tavaly novemberben brutálisan meggyilkolta a 85 éves jótevőjét. Erről akkor a %% is beszámolt.

A sors úgy akarta, hogy az idős bácsi lánya egy szászországi
menekültszervezetnél találkozzon a 20 éves bevándorlóval, akibe szerelmes lett. Néhány hónapig tartott a románc, majd a lány felajánlotta a férfinak, hogy gondozza az idős édesapját annak családi házában.

A tetthely. Kép: Twitter

Ez így is történt, miközben bevándorló menedékjogi kérelmét elutasították és csupán ez év januárjáig volt engedélye arra, hogy az országban tartózkodjon.

Hogy mi történt az idős úr és az afgán férfi között, még most, a bíróságon sem derült ki, a gyilkos ugyanis végig hallgatott.

De tény, hogy

az egyik novemberi éjszakán, miután nem sokkal több mint két hónapja volt nála, egy késsel elvágta jótevője torkát, majd az ő autójával próbált meg elmenekülni.

A nyomozók aránylag gyorsan elfogták, mert a házban egy kamerás megfigyelő rendszeren keresztül egy ápolónő mindent látott és azonnal riasztotta a rendőrséget és a mentőket.

Forrás: Truth24

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?