KÜLFÖLD

Alig hitték el a barátok, mi várta őket a szülinapi buliban

30. születésnapi buliba hívta meg egy szerelmespár a baráti társaságát, de a vendégek alig hittek a szemüknek, mikor a nő vetkőzni kezdett.
  • Szerző: Ripost

Az amerikai Cambridge-ben élő Jenn és Matthew Brisch egy vakrandin találkozott először, de rögtön érezték, hogy egymásnak vannak teremtve. A különleges kapcsolatot pedig egy egyáltalán nem hétköznapi lakodalommal fejelték meg: sem a rokonaik, sem a barátaik nem tudták, hogy valójában egy esküvőre hivatalosak.

 

Jenn még az első hónapokban említette Matthew-nak, hogy milyen jó ötlet lehet a meglepetés esküvő, de a férfi megjegyezte kedvese szavait, és a nő 30. szülinapjához közeledve felvetette, hogy aznap akár össze is házasodhatnának.

A pár azt hazudta az ismerősöknek, hogy egy hatalmas szülinapi bulit rendeznek, és hogy biztos mindenki eljöjjön, aki számít, azt írták a meghívókba, hogy egy meglepetéssel készülnek. Matthew célzásai alapján a rokonok azt hitték, a férfi aznap jegyzi el szerelmét.

Azonban a szerelmesek ennél is nagyobb meglepetéssel készültek: Jenn egy hosszú, fekete szoknyát húzott egyszerű szabású menyasszonyi ruhájára, és a buli helyszínéül szolgáló park előtt a hídon fogadták vendégeiket. Mikor összegyűlt a csapat, Matthew letérdelt a nő előtt, és egy gyűrűt vett elő a zsebéből.

Több vendég már ekkor sírni kezdett a meghatottságtól, ám Jenn néhány pillanat múlva levette fekete szoknyáját, felfedve menyasszonyi ruháját. A nő édesanyja volt az, aki elsőként rájött arra, hogy valójában egy esküvőn vannak, de néhány vendég addig nem akarta elhinni az igazságot, míg a párt össze nem adta az anyakönyvvezető.

Jenn szerint nem kétséges, hogy ez volt életük legszebb napja, és nagyon örülnek, hogy ilyen szívmelengető meglepetést tudtak szerezni a szeretteiknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?