KÜLFÖLD

"Aki ellenzi a mecsetépítést, hagyja el Németországot!"

Nincs szerencséjük a németeknek a Zöld párti politikusokkal. Négy hónapon belül ez már a második bicskanyitogató kijelentésük, amely persze nem a Spiegelben jelent meg.
  • Szerző: SZM

A liberálisok egy része lassan már mindenhol a világon “zöldbe” öltözött, hogy elfogadhatóbbnak és támogathatóbbnak tűnjön a szavazók számára. Fokozottan így van ez Németországban is ahol a Zöldek (Die Grünen) sajnálatos módon igen erősen előretörtek, mert a mély álomban tartott polgárok még nem ismerték fel valódi énjüket.

Pedig négy hónapon belül már két rettentően durva kijelentést is tettek. Az elsőt januárban, amikor egy afgán szőlőktől származó, de már Németországban született és felnevelkedett ífjú hölgy, Miene Waziri a következőkkel lepte meg olvasóit a Twitteren:

“Teljesen szét kellett volna bombázni Németországot a második világháborúban. Ez az ország nem érdemli meg a létét.”

Waziri kisasszony amúgy a Zöldek Schleswig-Holstein tartományi szóvivője.

Most, a politkai szamárlétrán egy szóvivőnél súlyosabb pozíciót betöltő frankfurti Zöldpárti politikus, Nargess Eskandari-Grünberg mondott nagyot, mégpedig ezt:

Aki ellenzi a mecsetépítést, hagyja el Németországot!

Ez az iráni származású hölgy már igen régóta (1985) beilleszkedett a német társadalomba, sőt 2001 és 2008 között a frankfurti városháza képviselőtestületében dolgozott, 2008-2016 között pedig a frankfurti városi tanács integrációs helyettese volt, tavaly pedig indult a főpolgármesteri választásokon és a harmadik lett.

Azért ez nem akármilyen karrier az egykori iráni számára abban a városban ahol már 2017-ben több volt a bevándorló, mint a német és ahol számos mecset épült a számukra.

Melyik az az ország ahol egy bevándorló karriert csinálhat egy pártban, majd megkérheti a népet, hogy vándoroljon ki, ha ami történik az nem felel meg neki? – tette fel a költői kérdést az Anonymousnews szerzője, Reinhardt Bachmann.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?