KÜLFÖLD

Ájultra erőszakolta a migráns a fiatal lányt - kegyetlen részletek derültek ki

A migráns gyûlölködő szavai örökre beleégtek áldozata lelkébe...
  • Szerző: Ripost

"Gyere k*va, meg akarlak d*ni!" - üvöltötte a fiatal lánynak a sötét bőrű férfi, majd kirángatta a sátrából, és a puszta földön ájulásig erőszakolta. A ghánai migráns a lány barátját egy fűrésszel tartotta sakkban, így a 26 éves férfi nem tudott segíteni párjának.

A bonni eset több, mint három hete történt, ám  most a Bild  sokkoló részleteket tudott meg az esetről. Kiderült, hogy a migráns már régóta figyelte a párt, akik a Siegaue természetvédelmi területen kempingeztek.

Más sátorozóktól metszőollót, fűrészt és hátizsákot lopott, majd a pár sátrához lopakodott. Ott a fűrészt belevágta a vászonba és pénzt követelt az álmukból éppen felriadt fiataloktól.

Miután kifosztotta őket, megakadt a szeme a 23 éves, szőke lányon, aki csak egy pulóvert és bugyit viselt. Kiráncigálta a sátorból és megerőszakolta.

A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított a migráns ellen, akit egy hét múlva egy járókelő ismert fel. A kezében amikor a rendőrök leteperték. még ott volt az a zenelejátszó, amit a lánytól rabolt el,

Bár a spermája döntő bizonyíték volt, a ghánai férfi továbbra is tagadja a vádakat. A bonni ügyészség ennél többet nem volt hajlandó közölni az ügyről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?