KÜLFÖLD

Ájulásig verte a 4 éves kislányt, majd megerőszakolta a szörnyeteg férfi

Brutális kegyetlenséget kellett elviselni szerencsétlen kisgyereknek.
  • Szerző: Ripost

William Wilson 2010-ben lopózott be az észak-dakotai család házába, ahol a négyéves áldozata aludt. A férfi elrabolta a gyermeket, majd egy elhagyatott helyre hurcolta.

A négyévest ököllel szinte ájulásig verte, majd megerőszakolta, végül meg akarta fojtani.

A gyermek csodával határos módon túlélte a bestiális bántalmazást, de a mai napig nem tud szabadulni a borzasztó trauma emlékeitől.

Fotó: Twitter

Bántalmazóját, William Wilsont csak két évvel később, 2012-ben állították először bíróság elé. A férfi, aki a szörnyűségek elkövetésekor mindössze 25 éves volt, azt állította, hogy semmire sem emlékszik azután, hogy eljött a bárból, ahol azon az estén iszogatott.

Mint később kiderült, a tettes gyógyszerre ivott alkoholt, ezért nem emlékezett a történtekre.

„Szörnyeteg vagyok. Én követtem el ezt a kegyetlenséget és megérdemlem a börtönbüntetést” – vallotta Willson, aki teljesen összetört, amikor szembesítették azzal, hogy mit tett.

Willsont végül 40 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték 2020 augusztusában, ám a család szerint ez semmi ahhoz képest, hogy az ő egész életüket rönkre tette. Állításuk szerint csak azért nem fellebbeztek újból keményebb büntetésért, mert már szeretnék, ha vége lenne ennek a borzalomnak, és azzal foglalkozhatnának, hogy amennyire lehetséges ,begyógyítsák a sebeiket – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?