KÜLFÖLD

Egyik pillanatban kislányát tartotta a karjaiban, majd agyoncsapta az áram az édesapát

Borzalmas baleset történt egy férfival, aki éppen családja házát akarta szebbé és biztonságosabbá tenni.
  • Szerző: Ripost

A napsütéses jó időben a kertben játszott újszülött kislányával egy büszke édesapa. A 36 éves Daniel McFarlane, miután kijátszotta magát és megszeretgette gyermekét, bement a frissen vásárolt házukba, hogy barátjával összeszereljék az új berendezéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csak néhány napja vették birtokba álomotthonukat, még jóformán ki sem pakoltak. A családfő a kollégájával a vízrendszert újította fel, és a ház fölött futó felsővezetékes oszlopból áramot vezettek el. Csakhogy hiba csúszott a számításba: mindkét férfit hatalmas áramütés ért.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Daniel felesége, Ria éppen 11 hónapos csecsemőjüket etette, amikor a barátjuk beszaladt hozzá segítségért. A nő elsőre azt hitte, valami beteg vicc áldozata lett, de sajnos nem…

„Olyan boldogok voltunk, tökéletes volt az életünk, éppen minden a helyére került” – árulta el Ria, aki Danielt a lelki társának nevezte. Elmondta, hogy kapcsolatuk szerelem volt első látásra, és kevesebb mint két évvel azután házasodtak össze, hogy egy esküvőn találkoztak.

„Még aznap is minden tökéletes volt, nagyon szép, napos idő volt. Dan azt mondta, pihenjek nyugodtan, mert megérdemlem. Sőt Joynak is megvettük az első születésnapjára az ajándékait, amit később terveztünk odaadni neki. Dan a padlón feküdt és reszketett, azt hittem, hogy ez egy beteges vicc, csakhogy az életéért küzdött” – tette hozzá a gyászoló özvegy.

A nő azt is elárulta a Mirrornak, hogy ugyan nem terveztek gyereket, de most hálás kislánya érkezéséért, aki miatt képes a folytatásra. Ha nem lenne a kis Frankie-Joy, valószínűleg elvesztette volna az életkedvét.

A tragikusan fiatalon elhunyt édesapa temetésére június 19-én kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?