KÜLFÖLD

Afrikai banda erőszakolt meg egy nőt Stockholmban!

Mindhárman elismerték a tettüket, de azt állították, hogy a 25 éves nő beleegyezésével történt. A rendőrségen szomáli és arab nyelvû tolmácsot is kértek.
  • Szerző: SZM

Nem hiába nevezték el Stockholmot “az erőszak fővárosának” már vagy két évvel ezelőtt, a jelző ma is érvényes. Ezúttal a város belső részében, egy parkban történt a bűncselekmény. A szokásosan szűkszavú rendőrségtől annyit tudott meg a Friatider, hogy a 25 éves nőt egy 18, egy 20 és egy 29 éves afrikai migráns erőszakolta meg.

A feljelentés után sikerült őket elkapni. Ketten közülük Szomáliából, az egyikük Eritreából érkezett Svédországba. Szomáli és arab nyelvű tolmácsot kértek.

A két fiatalabbról kiderült, hogy már korábban is elítélték őket. A 18 évest támadásért és kábítószerrel való bűncselekmények miatt, a 20 évest pedig még rablásért is.

Az egyiküket még azzal is gyanúsítják, hogy részt vett egy februári nemi erőszakban, ami után ellopták a megerőszakolt nő holmijait. Mindhárman elismerték a közösülést, de azt állították, hogy az a nő beleegyezésével történt. A nyomozást a rendőrök még nem zárták le.

Forrás: Voiceofeurope

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?