KÜLFÖLD

A világ legfelháborítóbb reklámja - a véres évfordulón!

Akkora felháborodást váltott ki az ízléstelen hirdetés, hogy kénytelenek voltak törölni. Ezrek halálával nem ildomos viccelni.
címkék:
  • Szerző: SZB

Egy texasi matracforgalmazó cég viccesnek szánt reklámot készített a 9/11-es évforduló alkalmából. A hirdetés kiverte a biztosítékot az amerikaiak többségénél.

A San Antonio-i üzlet Ikertornyok-akciót hirdetett a New York-i terrortámadás tizenötödik évfordulójára. Reklámjukban két, matracokból épített torony dől össze, amelyeket mosolygó eladók állnak körbe. Az egyik "építményre" egy amerikai zászlót is kitűztek.

Az akciónak egyébként az a lényege, hogy bármilyen méretű matrac megvásárolható egy ikermatrac áráért - számolt be a New York Daily News.

Az ízléstelen reklám akkora felzúdulást váltott ki, hogy sűrű bocsánatkérések közepette kénytelenek voltak eltávolítani Facebook-oldalukról.

Sosem vettem nálatok semmit, és mostantól biztos vagyok benne, hogy nem is fogok

- írta az egyik felháborodott kommentelő.

Ma van a New York-i terrortámadás 15. évfordulója. 2001. szeptember 11-én a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba két repülőgépet vezettek, és két másik gépet is eltérítettek muszlim merénylők. A terrortámadásban háromezren haltak meg.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?