KÜLFÖLD

A végsőkig dokumentálta szenvedését egy koronavírusos nő – videó

Mindent megtett annak érdekében a nővér, hogy bemutassa mennyire szörnyű a koronavírus megbetegedés.
  • Szerző: Ripost

Az amerikai Pamela Orlando 56 évesen egyedül nevelte két gyermekét, hogy gondoskodni tudjon róluk, három állásban dolgozott. Fia könyörgése ellenére azonban a világjárvány idején sem hagyott fel a folytonos munkával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nővérként egészen addig koronavírus-betegeket ápolt, amíg ő maga is meg nem fertőződött. Három nap után pedig annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani.

„Könyörögtem anyámnak, hogy ne menjen dolgozni. De ő nem olyan volt. Olyan nő volt, aki elveszíthetett mindent, mégis az első sorban harcolt, hogy életeket mentsen” – nyilatkozta az egyik fia.

Pamela annak érdekében kezdte dokumentálni kórházban töltött napjait, hogy bemutassa másoknak milyen szörnyű és könyörtelen betegség a koronavírus.

Az első napokban a magas láz okozta gyötrelmekről beszélt a videóiban, majd az ötödik napon már arról kezdett beszélni, lehet, nem fogja túlélni. Egy hét után már nem tudott megszólalni, de a videózást továbbra is folytatta. Végül, a 24. nap után adta fel a szervezete a koronavírus elleni küzdelmet – írja a Local12.

Szerettei, két fia és időskorú anyukája, pont halála napján voltak bent nála látogatóban. Pamela Orlando, fia elmondása szerint két órára azután halt meg, hogy édesanyja megígérte, hogy vigyázni fog rájuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?