KÜLFÖLD

A tolvaj lepődött meg legjobban: holttesttel együtt vitte a halottaskocsit

A halottaskocsival a sofőrje megállt egy templom előtt, amíg bement, egy férfi ellopta a járművet a koporsóval együtt.
  • Szerző: Ripost

A Los Angeles-i hatóságok kerestek egy férfit, aki ellopott egy halottaskocsit szerda este. A jármű a görög ortodox egyház Szent Antal temploma előtt állt. Ráadásul az autóban volt egy koporsó és abban egy női holttest is, amikor elvitték.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A temetkezési vállalkozó két holttestet szállított a fekete Lincoln Navigatorral, mikor az egyiket kirakta a templomnál, amíg bent tartózkodott, addig lopták el a halottaskocsit benne a felnőtt nő holttestével – írta a CBS Los Angeles.

„Az összes rossz döntés után, legalább egy jó döntést hozzon, és hozza vissza a elhunyt személyt és a koporsót a Navigatorral együtt” – üzente a tolvajnak a Twitteren a Los Angeles-i seriff irodája. A bejegyzés nem hatotta meg az elkövetőt, nem ő adta fel magát, hanem, mint ahogy az a bejegyzés alatti egyik hozzászólásból kiderült, a rendőrség autós üldözés után kapta el. A férfit letartóztatták, és a kocsi valamint a holttest is meglett.

A templomban a bűncselekmény elkövetésével egy időben éppen egy búcsúszertartást tartottak, de a hatóságok közlése szerint ez nincs összefüggésben az ellopott holttesttel.

És ezeket olvastad már?