KÜLFÖLD

A thai király kegyelemben részesítette bebörtönzött ex-szeretőjét, ágyba akart bújni vele

Azt nem tudni, hogy a király felesége, Suthida Tidjai királyné mit szól férje akciójához.

A kicsapongó életével, valamint drog- és szexbotrányaival híressé vált X. Ráma thai uralkodó királyi kegyelemben részesítette bebörtönzött ex-szeretőjét, hogy csatlakozhasson hozzá és 20 fős „háreméhez” egy németországi luxushotelben – írja a német Bild internetes kiadása.

Ahogy arról a korábban beszámolt, a 67 éves uralkodó még márciusban különleges engedélyt kapott a német szövetségi kormánytól arra, hogy teljes egészében kibérelje az osztrák határ tőszomszédságában található bajorországi síparadicsom, Garmisch-Partenkirchen egyik négycsillagos luxusszállodáját. 6 hónappal ezelőtt X. Ráma király a Grand Hotel Sonnenbichl nevű vendéglátósegységben barikádozta el magát és 20 fős „háremét” a külvilágtól.

A király eredeti terve az volt, hogy egy 119 fős partit tart a bajor luxusszállodában, de kíséretének nagy része visszautazott Thaiföldre, mert attól tartottak, hogy elkaphatják a koronavírust Európában. X. Ráma, a 20 fős hölgycsapat és pár fős személyzete azonban német földön maradt, és igénybe vették a hotel szolgáltatásait. Az uralkodó ekkor azt monda, hogy nem hajlandó kijönni a szállodából, amíg vége nincs a koronavírus-járványnak.

A Bild beszámolójából nem derül ki, hogy az uralkodó az elmúlt fél évben valóban a luxusszállodában tartózkodott-e, jelenleg viszont biztosan ott van. Ezt onnan tudhatjuk, hogy egy paparazzinak sikerült lencsevégre kapnia vasárnap X. Rámát egy ismeretlen nő társaságában, akiről később kiderült, hogy korábbi szeretője, Sineenat “Koi” Wongvajirapakdi.

A 35 éves nő vélhetően királyi kegyelemben részesült és kiengedték abból a bangkoki börtönből, ahová tavaly októberben került, mert a „király nevében osztogatott parancsokat.”

Szabadulása után Sineenatot felpakolták a király magángépére, hogy csatlakozhasson az uralkodóhoz és „háreméhez” Németországban. A luxusrepülő vasárnap este landolt a müncheni reptéren, a nőt pedig a Grand Hotel Sonnenbichl nevű szállodába szállították.

A Bild szerint X. Ráma jelenleg „szexrabszolgaként tarja fogva” Sineenatot, ami német földön igencsak érdekes helyzet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?