KÜLFÖLD

A rendőrök is sírva fakadtak: a 2 és 4 éves kislány holttestére édesanyjuké mellett találtak rá

Még a rendőröket is megrázta a rejtélyes haláleset.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes tragédia rázta meg egy texasi kisváros mindennapjait. Egy parkoló autóban ugyanis holtan találtak egy 30 éves nőt, illetve annak 4 és 2 éves lányait. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy az eset még őket is megrázta, hiszen az áldozatok kisgyerekek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Natalie Chamberst és két lányát, Izabelt és Elise-t szerdán látták utoljára, amikor elhagyták otthonukat, hogy „játszós délutánt” csapjanak. A Kaufman megyei seriffi hivatal illetékese az NBC helyi, 5-ös csatornájának azt mondta, hogy Chambersék eltűnését délután fél háromkor jelentették be náluk, és ezután a nyomozók az anyuka mobiltelefonjának jeleit követve jutottak el Dallas és Farmers Branch városok határának közelébe. Itt találták meg egy parkoló autóban a holttesteket.

A rendőrség nem közölte, hogy mi okozhatta a lányok és édesanyjuk halálát, nyomoznak az ügyben.

Natalie testvére, Jessica Purcell még fel sem fogta, mi történt.

„Natalie csodálatos ember volt és sosem állt szóba idegenekkel. Rajongásig szerette a lányait, és egy igazán inspiráló nő, édesanya volt. Izabel és Elise igazán boldog és okos kislány volt, teljesen összetört a szívünk, hogy már nincsenek közöttünk” – nyilatkozta a testvér egy másik helyi tévétársaságnak.

És ezeket olvastad már?